Arhiv

NOVICE

13. 03. 20

Obvestilo Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Vrhnika, Brezovica, Dobrova - Polhov Gradec, Gorenja vas - Poljane, Žiri, Borovnica, Log - Dragomer in Horjul – preprečevanje in obvladovanje okužb s koronavirusom (sars-cov-2)


Spoštovani obiskovalci Medobčinskega inšpektorata in redarstva.

Glede na dogajanje o širjenju koronavirusa (SARS-CoV-2), ki ga lahko dnevno spremljate preko različnih medijev, se širjenje koronavirusa v Sloveniji in tujini povečuje. Trenutno je širjenje še obvladljivo, vendar bo tako ostalo, če se bomo prav vsi držali preventivnih ukrepov, kot nam jih sporočajo strokovnjaki.  


Medobčinski inšpektorat in redarstvo naproša vse občane in uporabnike upravnih storitev, da presodite o nujnosti upravnih storitev in omejite morebitne obiske javne ustanove.

Priporočamo, da se čim bolj poslužujete telefonskega in elektronskega komuniciranja.

V kolikor potrebujete določene informacije vas naprošamo, da za vse informacije lahko pokličete na tel. št. 01 320 55 59 v času uradnih ur vsak delovnik med 08.00 in 11.00 uro, ali pa nam pišete na e-naslov inspektorat.redarstvo@vrhnika.si

 

V obdobju širjenja virusa osebno opravite le najnujnejše storitve, nujne vloge pa oddajte v sprejemni pisarni na Cankarjevem trgu 4.

Pri preprečevanju okužbe s koronavirusom velja enaka preventiva kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal. Najbolj učinkovita sta vsakodnevna preventivna ukrepa, ki jima velja dosledno slediti, torej redno umivanje rok z vodo in milom ter higiena kašlja.

Aktualne informacije in navodila najdete na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje:

https://www.nijz.si/sl/pojav-novega-koronavirusa-2019-ncov

 

Naša skupna dolžnost je, da skrbimo za varnost vseh. 

OSTALE NOVICE

Prikaži vnose za leto in mesec
22. 09. 21JAVNI NATEČAJ - OBČINSKI REDAR SVETOVALEC
07. 07. 21Blato iz čistilnih naprav
15. 03. 21Obvestilo občanom o skrbi za okolje
15. 10. 20VSTOP V PROSTORE SU MIRED PO PREDHODNI NAJAVI
24. 08. 20SU MIRED se seli v nove prostore
21. 05. 20Javni natečaj za zasedbo treh prostih uradniških delovnih mest Občinski redar
13. 03. 20Obvestilo Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Vrhnika, Brezovica, Dobrova - Polhov Gradec, Gorenja vas - Poljane, Žiri, Borovnica, Log - Dragomer in Horjul – preprečevanje in obvladovanje okužb s koronavirusom (sars-cov-2)
13. 11. 19Odpadnih pnevmatik ne puščajte na ekoloških otokih
22. 02. 19Nezakonito odlaganje komunalnih odpadkov
03. 05. 17Nov stacionarni merilnik hitrosti motornih vozil